GI EN SIGNERT BOKGAVE TIL JUL

JulebildeKjøper du «En God beslutning» nå, får du forlagets maksimale rabatt – og dessuten boken sendt fraktfritt hjem til deg, signert og med en personlig hilsen fra forfatteren (til deg, eller til den du gjerne vil gi gaven til). Din pris for en innbundet utgave: 249,- (ordinær pris er 379,-). Du kan også bestille pocket-utgaven til kr. 179,-  Send bestillingen din til: post[alfakrøll]LD-D.no Merk e-posten din med: «Julegavetilbud«. Oppgi: Navnet til den som skal ha boken (for personlig hilsen) – og – postadressen din. Du kan lese mer om boken nedenfor.

 

KRITIKERROST BOK OM Å TA GODE VALG

NT_bokI 2015 kom boken ”En god beslutning – 7 grep for å velge rett” ut på Cappelen Damm. Boken som er både lettlest og praktisk, ble raskt en kritikersuksess – og er relevant for alle som skal ta en krevende beslutning – både i arbeid og livet for øvrig.

Minst halvparten av de viktige beslutningene våre slår feil. Vi velger for raskt eller for tilfeldig. Vi baserer oss på for mye, for lite eller gal informasjon. Vi vegrer oss og venter. Eller vi lar være. Flere tiår med forskning har vist at det finnes mange feller i tankeprosessene våre som hindrer gode beslutninger. Flere uten at vi merker dem – før det er for sent.

Dette kan vi gjøre noe med. Jeg er organisasjonspsykolog med en bakgrunn som yrkesoffiser – og har lenge vært genuint opptatt av hvordan vi mennesker tenker når vi tar avgjørelser. I boken «En god beslutning» har jeg laget syv praktiske grep for å ta bedre valg. Nå tenker du kanskje at dette vil ta for mye tid? Men det viser seg at de som tar seg litt ekstra tid til å tenke seg om i begynnelsen av en beslutningsprosess, tar raskere og langt bedre valg over tid. Du får altså igjen tiden du bruker, og vel så det. Du kan lese utdrag fra boken i artiklene «Ta en god beslutning» og «Løsningene finnes ute i skyggene»

Boken har fått en strålende mottakelse både fra fagfolk – og fra lesere på alle hold. Her er et representativt utvalg av tilbakemeldingene:

«Knallgod bok om å ta beslutninger. Et eksempel til etterfølgelse for fagbokforfattere.»
Elin Ørjaseter

«Jeg har med stor glede lest boken…. Likte den meget godt. Jeg hadde vært veldig stolt av å skrive en sånn bok. Den har lyktes med å være lettfattelig, men ikke uten et visst nivå eller utfordring.»
Jan Ketil Arnulf, professor BI

«Det er en fryd å lese en lettlest bok som både er nyttig, utfordrer og underholder (…) eksemplene er mange og gode (og i selverkjennelse: gjenkjennelige).»
Håkon Haugli, adm. dir. Abelia

«…jeg har falt pladask for boka! Den er en sjelden kombinasjon av faglig sterk og uformelt formidlet.»
Henning Bang, organisasjonspsykolog og forfatter av «Effektive Ledergrupper»

«…en av årets mest spennende lederbøker på norsk.»
Even Bolstad, adm. dir. HR Norge

«Jeg har lest boka og synes den er fantastisk bra! Har anbefalt den til flere av mine kunder….»

Cecilie Ystenes, forfatter av boken «Mental Styrketrening»

«Veldig god bok – anbefales! Mye å tjene på å ta bedre beslutninger – her er vi mange som overvurderer egne evner.»

Marita Nesvik, HR-direktør Lyse AS

Del dette!

Det er stengt for kommentarer.